Football athlons herfststage

Ons "athlon voetbalkamp" zal in de herfstvakantie plaatsvinden op de vertrouwde terreinen van FC ZWANEVEN op Rhoode te Oud - Turnhout.

Het voetbalkamp is toegankelijk voor kinderen van 4 tot 16 jaar en zal doorgaan op woensdag 2 novembe, donderdag 3 november en vrijdag 4 november 2022 van 09.00u tot 16.00u. Er is opvang voorzien vanaf 08.30u tot 16.30u. De kostprijs van het kamp bedraagt 90 euro. Vanaf het tweede kind van het zelfde gezin krijgt u 10 euro korting.

Donderdag 4 november zal er ook een eindhappening plaatsvinden waar de (groot)ouders, familie en vrienden van onze voetballers kunnen komen kijken naar hun prachtige prestaties. Onze eindhappening start om 14u00.

U kan uw kind inschrijven via de knop 'INSCHRIJVEN' bovenaan onze homepagina.

VZW ATHLON is een door de gemeente Retie erkende vereniging. U krijgt van ons op het einde van het kamp een ingevuld en door de gemeente ondertekend fiscaal attest voor kinderopvang mee. De formulieren voor terugbetaling jeugdsport van de verschillende ziekenfondsen kan u vinden via de link onderaan. Deze zullen u ook nog via mail bezorgd worden een aantal dagen voor de start van het kamp.

- Gedurende drie volledige dagen krijgen de kinderen voetbaltraining gericht op balbeheersing, techniek en spelinzicht.
- Elke dag worden naast voetbal ook verschillende sport - en spelactiviteiten voorzien.
- Tijdens de middag krijgen de kinderen een warme maaltijd.
- Bij de inschrijving kan een gadget gekozen worden dat bij de afsluiter van het kamp wordt meegegeven. Check onze inschrijvingspagina voor de verschillende gadgets.
- De kinderen krijgen ook een t-shirt mee als aandenken.
 
Tot dan!