Football athlons paasstage

Ons "athlon voetbalkamp" zal plaatsvinden op de terreinen van KBSK RETIE (campus VOSSEKOT) op het Geenend 11 te Retie. We beschikken hier over een moderne en ruime accomodatie. Zo kunnen we er nog beter voor zorgen dat onze voetballertjes een fantastische week beleven!

Het voetbalkamp is toegankelijk voor kinderen van 4 tot 16 jaar en gaat (wegens Paasmaandag) door op maandag 8 april, dinsdag 9 april, donderdag 11 april en vrijdag 12 april 2024 van 09.00u tot 16.00u. Er is opvang voorzien vanaf 08.30u tot 16.30u. De kostprijs van het kamp bedraagt 120 euro. Vanaf het tweede kind van het zelfde gezin krijgt u 10 euro korting. Opgelet: de laatste dag is er geen opvang meer voorzien! Het kamp eindigt dan om 16u!

 

U kan uw kind inschrijven via de knop ' INSCHRIJVEN' op onze homepagina.

- Gedurende vier volledige dagen krijgen de kinderen voetbaltraining gericht op balbeheersing, techniek en spelinzicht.
- Elke dag worden naast voetbal ook verschillende sport - en spelactiviteiten voorzien.
- Tijdens de middag brengen de kinderen hun eigen lunchpakket mee. Op de laatste dag van het kamp voorzien we heerlijke frieten voor iedereen!
- Bij de inschrijving kan een gadget gekozen worden dat bij de afsluiter van het kamp wordt meegegeven. Check onze inschrijvingspagina voor de verschillende gadgets.
- De kinderen krijgen ook een t-shirt mee als aandenken.
 
VZW ATHLON is een door de gemeente Retie erkende vereniging. U krijgt van ons op het einde van het kalenderjaar een ingevuld en door de gemeente ondertekend fiscaal attest voor kinderopvang opgestuurd. De formulieren voor terugbetaling jeugdsport van de verschillende ziekenfondsen vindt u via de link onderaan de website. Deze zullen u ook nog via mail bezorgd worden een aantal dagen voor de start van het kamp.
 
Tot dan!