Dance athlons zomerstage

Het "athlon danskamp" zal dit jaar opnieuw plaatsvinden in de lokalen van De 3master Campus Retie in de Jozef Cardijnstraat 48 te Retie.

Ons zomerdanskamp is toegankelijk voor kinderen van 4 tot 16 jaar en zal doorgaan op maandag 4 juli, dinsdag 5 juli, donderdag 7 juli en vrijdag 8 juli 2022, telkens van 09.00u tot 16.00u. Er is opvang voorzien vanaf 08.30u tot 16.30u. De kostprijs van het kamp bedraagt 120 euro. Vanaf het tweede kind van het zelfde gezin krijgt u 10 euro korting.

De eindhappening op vrijdag 9 juli zal dit jaar - hopelijk - opnieuw doorgaan in GC Den Dries vanaf 15.45u. Er is dan ook enkel 's morgens opvang voorzien.

U kan uw kind inschrijven via de knop ' INSCHRIJVEN' op onze homepagina.
 
- Op vier dagen leren de kinderen twee volledig uitgewerkte choreografieën aan van verschillende monitrices op leuke hedendaagse muziek. 
- Elke dag worden naast dans ook verschillende sport - en spelactiviteiten voorzien.
- Tijdens de middag krijgen de kinderen een warme maaltijd.
- Bij de inschrijving kan een gadget gekozen worden dat bij de afsluiter van het kamp wordt meegegeven. Check onze inschrijvingspagina voor de verschillende gadgets.
- De kinderen krijgen ook een t-shirt mee als aandenken. 
 
Tot dan!
 

VZW ATHLON is een door de gemeente Retie erkende vereniging. U krijgt van ons op het einde van het kalenderjaar een ingevuld en door de gemeente ondertekend fiscaal attest voor kinderopvang opgestuurd. De formulieren voor terugbetaling jeugdsport van de verschillende ziekenfondsen vindt u via de link onderaan de website. Deze zullen u ook nog via mail bezorgd worden een aantal dagen voor de start van het kamp.

DOWNLOAD HIER HET FORMULIER VOOR UW ZIEKENFONDS