Dance athlons paasstage

Ons "athlon danskamp" zal plaatsvinden in de lokalen van De 3master Campus Retie in de Jozef Cardijnstraat 48 te Retie.

Het danskamp is toegankelijk voor kinderen van 4 tot 16 jaar en gaat door op maandag 11 april, dinsdag 12 april, donderdag 14 april en vrijdag 15 april 2022 van 09.00u tot 16.00u. Er is opvang voorzien vanaf 08.30u tot 16.30u. De kostprijs van het kamp bedraagt 120 euro. Vanaf het tweede kind van het zelfde gezin krijgt u 10 euro korting.

Helaas zal op vrijdag 16 april de eindhappening omwille van COVID-19 nog steeds niet kunnen plaatsvinden in GC Den Dries. Vrijdag dienen de kinderen in De 3master opgehaald te worden om 16.00u. Let op: er is die dag geen na-opvang voorzien!

U kan uw kind inschrijven via de knop ' INSCHRIJVEN' op onze homepagina.

- Op vier dagen leren de kinderen twee volledig uitgewerkte choreografieën aan van verschillende monitrices op leuke hedendaagse muziek. 
- Elke dag worden naast dans ook verschillende sport - en spelactiviteiten voorzien.
- Tijdens de middag krijgen de kinderen een warme maaltijd.
- Bij de inschrijving kan een gadget gekozen worden dat bij de afsluiter van het kamp wordt meegegeven. Check onze inschrijvingspagina voor de verschillende gadgets.
- De kinderen krijgen ook een t-shirt mee als aandenken. 

VZW ATHLON is een door de gemeente Retie erkende vereniging. U krijgt van ons op het einde van het kalenderjaar een ingevuld en door de gemeente ondertekend fiscaal attest voor kinderopvang opgestuurd. De formulieren voor terugbetaling jeugdsport van de verschillende ziekenfondsen vindt u via de link onderaan de website. Deze zullen u ook nog via mail bezorgd worden een aantal dagen voor de start van het kamp.

Tot dan!

DOWNLOAD HIER HET FORMULIER VOOR UW ZIEKENFONDS